Borrföretag från Bålsta

Borrsvängen AB är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande arbeten vid håltagning, sågning och slipning. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Mälardalen med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Välkommen att kontakta oss idag på 0708-60 47 99.

Erfarna håltagare

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten sedan 1989. Vi jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Borrsvängen AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Tjänster:

  • Betonghåltagning
  • Betongsågning
  • Betongslipning
  • HTC Superfloor™

Superfloor

HTC Superfloor™ är ett komplett koncept för betongpolering. Metoden bearbetar betongytan maskinellt och avlägsnar det övre skiktet av cementslam och exponerar den underliggande mer hållbara betongen. Den befintliga betongen slipas och poleras enligt en tillförlitlig, grundligt testad metod med HTC:s effektiva maskiner och diamantverktyg. Resultatet blir ett golv med helt slät yta av hög kvalitet, både funktionellt och estetiskt.

Läs mer på HTC:s hemsida här.

Kvalitet

Borrsvängen AB är medlem i organisationen Sveriges Byggindustrier och Svenskt Näringsliv, alla medarbetare innehar ID06. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad och trygghetsförsäkringar samt god ekonomi med AA rating samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.